VAGA INDEFINIDA UR 4 DE SABADELL

Les companyes de la UR 4 de Sabadell estàn de vaga indefinida desde el 6 d’abril contra les sobrecàrregues, l’assetjament laboral i la precarietat. L’actuació de la direcció de Correus en la irregularitat en la gestió del repartiment de les notificacions i en negar l’evidència de la falta de personal és lamentable.

Les treballladores s’han autoorganitzat per fer-li front, amb una actitut combativa durant el transcurs de la vaga, són un exemple per la resta d’unitats, no calen organitzacions sindicals apoltronades, no calen excuses d’una hipotètica vaga futura a tot l’ambit de Correus que no acaba d’arribar mai, no calen resignacions per lluitar.

Desde CGT compartim els motius de la vaga i la forma de dur-la  a terme, autogestionada i combativa.

Aquest esforç ha de servir d’exemple per a la resta d’unitats, avui tots sóm la UR 4 de Sabadell, demà haurem de ser més, fins  assolir les legítimes reivindicacions, d’un Correu públic i de qualitat, en el que la precarietat i la submissió no tinguin cabuda.

UR 4 SABADELL UN EXEMPLE DE LLUITA.

¡NO ESTEU SOLS!