LA CGT SORTIM AL CARRER DE NOU: 11 de març, gran manifestació a Barcelona

CONTRA LA PUJADA ASFIXIANT DE PREUS, PER UN CONVENI I SALARIS DIGNES A CORREOS

El proper 11 de març, el conjunt de la CGT es manifestarà pels carrers de Barcelona per denunciar la pèrdua de poder adquisitiu que estem patint les persones treballadores. I és que segons les dades d’organitzacions de consumidors com la OCU, la cistella de la compra va apujar-se més d´un 15% el 2022.

A nivell salarial,  en canvi, els recents pactes entre CCOO i UGT al conjunt de la funció pública (i que ens han aplicat a Correos) han vingut a agreujar-nos el nostre empobriment com a persones treballadores.

A més a més, recordem que els treballadors i treballadores de Correos des del 2011 tenim els nostres DRETS CONGELATS. Amb les mateixes aportacions als rurals, les mateixes taules salarials, etc.

El passat 28 de novembre, centenars de treballadors i treballadores ens vam mobilitzar per un Conveni just. Posteriorment, tot i tenir un seguiment molt menor, els dies 22 i 23 de desembre i el 4 i 5 de gener vam continuar amb la lluita.

El proper 11 de març, també hi serem amb un bloc postal reivindicant els nostres drets i en defensa d’un Servei Postal públic i de qualitat.

DISSABTE 11 DE MARÇ A LES 11 HORES

MANIFESTACIÓ A BARCELONA CONTRA LA PUJADA ASFIXIANT DE PREUS

SORTIDA: SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN (c/ Mallorca, 278)

PER UN CONVENI JUST, PER UN SALARI DIGNE:

UNEIX-TE A LA MANIFESTACIÓ DEL DIA 11!