LES COMPANYES DE LA CARTERIA D’ABRERA HAN DIT PROU!

Prou a l’excés de treball, prou a la prestació d’un servei postal pèssim; que prioritza únicament la paqueteria de les grans empreses multinacionals (Amazon, AliExpress, Wish, Zalando…), mentre penalitza la distribució de la resta d’enviaments postals.

Cal recordar que durant la vaga parcial dels dies 2, 3 i 4 de juny –convocada per CGT, CNT i Sipcte- l’oficina d’Abrera va arribar a tancar degut a un seguiment del 100% dels treballadors i treballadores. Aquest fet ha provocat la lògica acumulació de centenars de cartes, certificats i notificacions que, degut a la manca de cobertura a la unitat, no ha fet més que créixer en les darreres setmanes. Una situació que arribarà al límit durant els mesos d’estiu, amb una sola cartera per a repartir un nucli urbà de més de 9000 habitants.

Les companyes d’Abrera han actuat en conseqüència; fent pública, al veïnat i a l’ajuntament el vergonyós servei postal que els responsables de Correus presten a la localitat, amb l’acumulació de milers de cartes i notificacions. El primer efecte visible d’aquesta acció,  ha sigut la confirmació de dues contractacions fins al setembre i un altre contracte de 15 dies per a cobrir les vacances de les companyes; així i tot, som conscients que aquesta mesura només és una solució conjuntural.

Des de CGT ens sumem a la reclamació de contractació per a la cobertura de les vacances dels companys i companyes d’Abrera, així com un augment estructural dels llocs de treball com l’única solució definitiva per garantir la prestació d’un servei postal públic i de qualitat. No ens conformarem amb menys!


LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ

I LES COMPANYES D’ABRERA SÓN L’EXEMPLE!