ACCIÓ: ATURADA DE L’ACTIVITAT A LA CARTERIA DE MATARÓ REACCIÓ: S’ESTABLEIXEN MESURES DE SEGURETAT I SALUT

 

FOTO MATARO (2)

Davant la decisió de la direcció d’eliminar els dos torns diaris de repartiment que garantien la distància de seguretat en el centre de treball, les carteres de Mataró s’organitzen i decideixen interrompre la seva activitat, sota l’empara de l’art. 21.2 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

Aquest mateix dia, la direcció de la unitat no només no va aportar cap mesura per evitar la manca de distància, sinó que l’únic que va fer va ser «prendre nota» de les companyes que protestaven per la falta de mesures que garantissin la salut de totes les treballadores.

Davant la determinació de la plantilla, aquest mateix dia a la fi de la jornada, se’ls comunica que es van a establir uns horaris esglaonats d’entrada que garanteixin la distància de seguretat de dos metres durant tot el transcurs de la seva jornada.

 

L’ORGANITZACIÓ I L’ACCIÓ ÉS L’ÚNICA SOLUCIÓ!