LA CARTERIA DE VIC SURT AL CARRER PER REIVINDICAR UN BARRI UN CARTER/A

Les companyes i els companys de Vic farts de la manca sistemàtica de contractació a la seva unitat, han sortit al carrer per reivindicar la cobertura de totes les seccions de repartiment, mitjançant el sistema de provisió de llocs de treball (Concurs de trasllats) o en el seu defecte amb contractació estable i no amb contractació precària de només un mes de duració.

Això ha comportat la vulneració del drets del usuaris a rebre un servei postal adient, tal i com dicta la llei postal (repartiment a tots el domicilis de dilluns a divendres), ocasionant una demora considerable en el repartiment de cartes i notificacions. Les conseqüències que es poden derivar d’aquest retràs, són l’impossibilitat de poder pagar multes amb el descompte del 50% o la pèrdua del termini per fer-ne les al·legacions pertinents.

La responsabilitats dels gestors de la Societat Estatal Correus i Telègrafs SA és evident, tant evident como la seva incompetència de generar suposats beneficis només a costa de retallar en contractació, precaritzant-nos a totes. Ja n’hi ha prou! 

 

AHIR VA SER SANTA Mª PALAUTORDERA, AVUI VIC… DEMÀ?